Fiberhome gpon onu hg6245d

Hi, this did not work for me, well. Anyway, my problem is, when I click the Network tab, There aren't any options to choose. Broadband settings and Lan Binding wasn't in the list. Can you assist me with this one? That's why the options you can see are limited. What's the model of your wifi router? Hindi po gumagana yung username at password na naka indicate above. I don't know pero before I tried using the adminpldt account pero kahit naka check na yung settings ndi sya nag take effect.

With a recent update to PLDT FIBR units, you need to disconnect the fibre connector carefully and remember the direction of the plugand reboot your router before you can access Sir try this depende po sa version.

For software Login using 'admin' as your username and as your password default. Right-click anywhere on the screen, then click 'Inspect'. Go to 'Sources' tab and click number 32 to add breakpoint. Reload the page. You will have access to 'adminpldt' account permissions.

Sana may matulungan. I cant access full admin rights even though im logged-in as Administrator. Any help po is appreciated. Same here, Software Version RP po. Sana matulungan ako para gumana yung ports 2, 3 and 4 ko. Thank you! Mga boss patulong din.

Putang inang PLDT to. Open your browser and enter Note: You might be asked to nominate a new password and wifi name, make sure you write it down for future reference. Unknown August 4, at AM.

Author August 4, at AM.

fiberhome gpon onu hg6245d

Unknown September 11, at PM. Unknown September 20, at PM. Unknown user December 11, at PM. Unknown December 19, at PM. Unknown January 13, at PM.Tabela 1. E-mail Suporte E-mail Vendas. Web Site. Correio Comum. L OGIN. IP NAT. SIP - UA.

PLDT Home Fibr default password login details ONU Fiber Modem

VLAN N Figura Fiberlink Fiberlink B. Caracteristicas Gerais.

Enable all Lan Ports PLDT FIBR HG6245D sv RP2602

Funcionalidades Layer 3. Funcionalidades QoS. Normas ITU.

AN5516-01 Fiberhome FTTH Optical Fiber Network GPON OLT

Normas IEEE. IEEE Normas ABNT. A figura mostra os diferentes tipos de usos do GPON. Tipos de uso do GPON. Backhaul VDSL2. Downstream: Comprimento de onda de nm. Upstream: Comprimento de onda de nm. Sentido de Downstream. Sentido de Upstream. Principais Elementos. O ITU-T Frame de dados. Frame de Downstream. PSync Physical Synchronization field. O bit mais. PLend Payload Length downstream.Semua laporan yang masuk akan kami proses dalam hari kerja. Kami mencatat IP pelapor untuk alasan keamanan.

fiberhome gpon onu hg6245d

Barang siapa memberikan laporan palsu akan dikenakan sanksi banned. TS asepaziz Newbie Posts: 2. Super admin FiberHome. Komplain ke Telkom, dikirim teknisi Hatur nuhun Kutip Balas. Urutan Komentar Terlama Komentar Terlama. Komentar Terbaru. Cendol Terbanyak. Kaskus Maniac Posts: 6, Coba user admin dengan password Telkomdso Atau coba backup setting ont nya, filenya dibaca pakai program reader file backup router.

Cari aja di mbah, banyak. Ntr di search user yg ada di ont ente. Dibawahnya ada passwordnya. Kaskus Maniac Posts: 4, Newbie Posts: 5. Senasib gan, apa sudah ada solusinya? Kaskus Addict Posts: 2, Kaskus Addict Posts: 1, Ane pasang indihome dengan modem FiberHome HGC, tapi ga bisa login dengan super admin, hanya bisa login user biasa.

Eh, teknisinya juga kaga tau Mungkin dimari ada yang tau login super adminFibeHome??? Hatur nuhun. Akhirnya saya sudah dapat solusinya setelah sekitar 1 minggu agak bersitegang dengan oknum teknisi lapangan. Di modem fiberhome ini ada dua jenis user, yaitu user biasa dan user administrator.

User yg tertulis di belakang modem itu hanya user biasa. Namun user paswordnya ini gk tetap, akan berubah lagi bila modem di reset. Jadi kalau modem terpaksa harus di reset, berarti kita harus minta settingkan lagi user paswordnya untuk administrator. Mungkin teknisi lapangan banyak yg belum paham dengan hal ini, jadi saran saya konsultasikan masalah kepada teknisi yg berpengalaman, agar mendapatkan solusi.

Original Posted By aji. Lihat 1 balasan.Products Solutions. Data Center Solutions Construction and operation of data center will break the distributed construction mode. High centralized management of dynamic use of physical resources and virtual resources Sopto Technology offers an end-to-end infrastructure solution for central office COoptical distribution Digital diagnostics functions.

RoHS compliant. Digital Diagnostic Function are also available. It was first defined by the IEEE Fiber Optic Cable Fiber Optic Cable, also known as an optical fiber cable, is an assembly similar to an electrical cable, but containing one or more optical fibers that are used to carry light. The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in a protective tube suitable for the environment where the cable will be deployed.

Different types of cable are used for different applications, for example long distance telecommunication, or providing a high-speed data connect. Fiber Optic Patch Cords Fiber patch cords are used to connect one device to another for signal transmission. The fiber jumper is a connector that is installed at both ends for the device; only one end is equipped with a connector, which is a pigtail. Depending on the type of fiber, there are single mode jumpers and multimode jumpers.

ITU-T G. EPON is the latest generations of access network technology. PON networks provides the reliability and performance expected for business services and provides an attractive way to deliver residential services. PON offers efficient packaging of user traffic, with frame segmentation allowing higher quality of service QOS for delay-sensitive voice and video communications traffic FTTH Termination Boxes Fiber to the home FTTHalso called "fiber to the premises" FTTPis the installation and use of optical fiber from a central point directly to individual buildings such as residences, apartment buildings and businesses to provide unprecedented high-speed Internet access The optical fiber elements are typically individually coated with plastic layers and contained in Sopto will NOT charge any customer with Hidden fees on their order.A premium membership for higher-level suppliers.

fiberhome gpon onu hg6245d

Top-ranking products. Relevancy Transaction Level Response Rate. Supplier Types Trade Assurance. Supplier A premium membership for higher-level suppliers. Supplier Location. Order : OK. Ready to Ship. Use Ftth Fttx. Type Fttx Solutions. BusinessType China fiberhome ftth gpon ont modem.

Contact Supplier. It can fully meet the needs of the operating level network FTTH devices. Please check lead time with our sales representative. Man-made sabotage and natural factors are not within the scope of warranty. About product and suppliers: fiberhome ftth gpon ont modem products are offered for sale by suppliers on Alibaba. A wide variety of fiberhome ftth gpon ont modem options are available to you, such as ftth, fttx.

You can also choose from 2. Related Search: china english versions fiberhome gpon olt price an 04b 4 ports an 01a fiberhome gpon onu 4ge china hg gpon firmware china wireless transimission supplier china gpon vendors china terminal modem china gpon catv china the modem huawei histori home network suppliers optic network suppliers file share home network suppliers access voic data solut suppliers ont modem gpon fiberhome an 01a gpon ftth modem mbps modems gpon ont fiber to home wifi gpon modem ont modem 1 ge gpon ftth gpon technology velvet color stockings yoga pants women mesh plus size.Jadi buat yang kebetulan konek ke SSID terus saat diakses routernya menggunakan modem jenis ini, default credential berikut bisa dipakai.

Oke sekian share kali ini. Jika ada update password, atau password lain yang work di daerah kalian silahkan komentar biar nanti saya cantumkan di postingan sehingga kedepannya artikel ini uptodate. Kredensial yang bisa digunakan tidak sama di setiap daerah. Jadi kasusnya tidak selalu sama. Jadi buat kalian yang mencoba daftar password diatas dan kebetulan work, harap komentar agar bisa dijadikan referensi bagi pengguna lain. Min saya mengalami kendala untuk membatasi pengguna wifi di router saya.

Tidak ada pilihan untuk menu ssid. Saya daerah bandung saya mauganti sandi wifi fiberhome model hgc tapi kesulitan saya coba. Saya daerah kendari sulawesi tenggara saya mauganti sandi wifi fiberhome model hgc tapi kesulitan saya coba. Daerah beting modem fibberhome mau buka login pakai admin admin gk bisa gan.

Bang kok sya ndk masuk passwodnya apakah mmg ad batasnya??? Td udah masuk tpi berapa kali ngk msuk nih. Tolong share cara backup config yg tipe ini min, sy sdh coba belum dapat yg bisa. Butuh pass untuk di bridge. Agan2 sekalian, mau nanya nih, saya dapat modem dengan versi software RP persis seperti gambar di postingan di atas. Makasih bosquuu…. Cihuuuy, barang ane digudang bs kpake swmua inih… Semoga bosqu makin besar, manjang rizki, umur n barangnya… Hahaha makasih….

Maaf gan mohin petunjuk sy baru pasang indihome tapi setelah ada perubahan saya sulit menggunakannya lagi, awalnya admin admin sekarang sudah gak bisa lagi!

fiberhome ftth gpon ont modem

Mohon petunjuknya. Thankz dari manado. Maaf gan mohon petunjuknya sy baru pasang indihome tapi setelah ada perubahan saya sulit menggunakannya lagi, awalnya admin admin sekarang sudah gak bisa lagi! Bisa buat printer server kah?? Terima kasih. Bang saya udah coba semua username sama password yang abang kasih tapi gada yang bisa satupun bang,tolong bang harus gimn saya mau bgt ganti kata sandi wifi saya….

Sumpah seneng banget aku, bisa bobol wifi tetangga lagi, aku tambahin SSID 2 buat bisa connect ke web Indihome dan cari tahu password wifinya yang diganti.

Aku juga udah ganti password adminnya, jadi yang punya wifi nggak bisa login admin lagi. Your email address will not be published. Powered by WordPress and Genesis Framework. Style by LinuxSec. Comments punya saya kok gak ada security nya. Bagaimana solusinya min, mohon pecerahan.

Apa nama username dan sandi GPON daerah kendari sulawesi tenggara. Aku sudah ganti modemnya baru fiberhome Dan sekarang sudah normal, tapi harus tidak reset. Username dan password untuk Administrator apa gan? Kalau pake user menu nya kurang lengkap. Sy coba pakai admin admin gk bisa gan. Mantabbb boss……. Giliran Dy yg di nyinyir sewot… Miiin min hm hm hm….To have full admin access on the modem settings, you can use the default PLDT admin password and username.

3BB Support

Usually, After you've done entering the default gateway in your browser, you will be landed to the admin login page. In case you've encountered this error "Your connection is not private"just click "Advanced" and select "Proceed to There are times that PLDT does system update which can control what settings can appear on the router administrator page or dashboard, so don't expect to have a full admin access or super admin access.

This can be seen when you log in to the router's dashboard. Login to the fiberhomesuperadmin account. Click Debug Switch. Enable Web Admin Switch. Logout the dashboard. Read more:. See all posts. With TNT Promos, you can enjoy combined text, ca Smart Prepaid offers not only affordable call and text promos, but also a variety of affordable internet or mobile data promos.

Smart I Smart Prepaid offers a wide range of call, text, combo and data promos which are budget friendly. From affordable unlimited calls and t Republika ng TM offers cheap prepaid call, text and data promos, perfect for those who are on tight budget.

Touch Mobile Prepaid Promos To manage and Please try again with some different keywords.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *